Stilte als antwoord op geweld: Silenceforpeace

 

De organisatoren, aanhangers en sympathisanten van de vredesactie Silenceforpeace zijn ervan overtuigd dat wereldvrede begint in het hart van iedere individu. Die kan je ontdekken door stil te zijn met en in jezelf.

 

Door stilte een publieke plaats te geven, nodigen ze mensen uit om innerlijke oplossingen te bieden aan het geweld, terwijl de politiek werkt aan de externe factoren. Stilte is de taal die gemeenschappen, culturen en religies overstijgt.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

 

Gedurende drie dagen en twee nachten zitten een vijftig à honderdtal mensen in stilte, midden in het rumoer van de stad. 

 

Je kan inschrijven voor een sessie van 1 uur of 20 minuten, al naargelang je ervaring. Iedereen, ook scholen, religieuze netwerken en andere sociale verenigingen zijn welkom. Je vind er ook ontmoetingsplekken waar mensen hun ervaringen en gedachten met elkaar delen.

 

Praktisch

 

Silence for peace gaat door van 15 tot en met 17 september 2016 op een openbare locatie in Brussel.

 

Voor meer info en inschrijvingen surf je naar www.silenceforpeace.org.

 

 

Please reload

In de kijker

Verbindende Communicatie met jonge kinderen: van OVERleven naar BEleven

1/1
Please reload

Recente berichten
Archief
Please reload