Een unieke gastsessie met Jayaraja

Verbindende Communicatie in het nu

 

Op 12 en 13 december 2015 haalt Walk Your Talk één van de grote namen van de NVC-wereld naar België: Jayaraja. Deze Britse trainer in “Mindful Communication” leert je de theoretische begrippen en inzichten werkelijk en direct in de praktijk te brengen.

 

En ik spreek uit ondervinding. De afgelopen maanden nam ik zelf deel aan een aantal workshops van Jayaraja in het buitenland. Ik was erg onder de indruk van zijn speelse en spontane aanpak. Hij gaat als trainer aan de slag met wat zich op dat moment aandient in de groep. Bewonderenswaardig en voor alle deelnemers ook de garantie dat hij geen standaardconcept brengt, maar mensen laat stilstaan bij hun huidige gevoelens en behoeften. Er is steeds ruimte om in de ervaring te gaan en nieuwe strategieën uit te proberen.

 

Haalbaar en verdiepend

 

Verwacht je in deze tweedaagse verdiepende training niet aan theoretische modellen. Wie naar Jayaraja komt, wil in de eerste plaats aan de slag gaan met wat al gekend is. Voorbeelden van andere deelnemers, eigen probleemsituaties of zelfs grotere wereldkwesties vormen de basis van deze hands-on opleidingsdagen.

 

Jayaraja hanteert een speelse stijl boordevol actieve en interactieve oefeningen. Lachen, plezier maken en ontdekken hoe bevrijdend de verbinding met de andere is, staan centraal.

 

“Jayaraja's style tends to be playful, empathic, pragmatic and insightful. His workshops involve diving into a world where the theoretical principles of Marshall Rosenberg’s NVC are lived out moment to moment through live practice based around whatever is real in the room. He holds the space with a kind awareness that stays alive to each person. He meets questions and apparent difficulties from participants with a level of sensitivity that often brings about transformative understanding. He brings his understanding of NVC, neuroscience and psychotherapeutic techniques to draw out the learning in specific situations whilst staying present with whatever is arising. Participants of previous workshops have commented afterwards that having previously had a theoretical understanding of how to do NVC, they now understand what it means to really live and speak the language of compassionate communication.”

 

Mis deze unieke kans niet​!

Schrijf nu in want de plaatsen zijn gegeerd en beperkt.

 

_______________________
 

 

Waar gaat de tweedaagse workshop door:

ROSARIO

Poreel 10a

1547 Bever

www.rosario.be

 

Prijs:

Jayaraja verkiest om te werken met vrije donnatie voor deze workshop. We vragen 50 euro pp per dag (100 euro voor de twee dagen) voor de accomodatie en de catering (lunch en drank gedurende de dag). Hieraan voeg je dan toe wat je zelf vindt dat de training waard is en wat je met plezier kan geven aan Jayaraja.

 

Er is de mogelijkheid om op Rosario te blijven logeren. ‘s avonds vindt er een klassiek concert plaats. Voor wie dit zou willen meepikken: Concert en avondmaal en drank €45pp.

 

Overnachting gedeelde kamer €47 pp ontbijt inbegrepen.

Single €64 ontbijt inbegrepen

 

Tot gauw!

Els

 

 

Please reload

In de kijker

Verbindende Communicatie met jonge kinderen: van OVERleven naar BEleven

1/1
Please reload

Recente berichten
Archief
Please reload