1/1

“Als directeur van een organisatie gezinszorg en PAB, dien je niet alleen empathisch te kunnen luisteren, maar evenzeer  zowel empathisch als zakelijk te kunnen communiceren. En dit op leidinggevend niveau, op bestuursniveau en cliënt niveau.

Ingewijd worden in de krachtige vaardigheden van Verbindende Communicatie was voor mij een openbaring! Het was alsof er een knopje in mijn denkpatroon werd omgedraaid. Mijn team van 18 polyvalent verzorgenden zijn echte “doeners”, die dagelijks ingezet worden bij een gevarieerd publiek zorgvragers. Zij hebben geen nood aan “dure” woorden, wel aan klare taal en bruikbare tips om duidelijk en empathisch met zorgvragers om te gaan.

Door haar uitermate fijngevoeligheid, haar empathisch vermogen en haar taalvaardigheid, slaagt Els er als geen ander in om informatie om te zetten in een taal die mensen begrijpen en kunnen gebruiken, of het nu voor kaderpersoneel, verzorgenden, collega’s of kinderen is. Dat is een kunst! Haar passie raakt iedereen en maakt echt een verschil!”

Nicole Cant – Directeur – Vzw Wij Blijven Thuis

“De workshop Verbindende Communicatie bij Els Van Beveren is een waarde(n)volle eye-opener. Je wordt er terdege bewust van het effect van communicatie op je eigen handelen, denken voelen en van het effect hiervan op anderen en op je relaties. Het helpt je om meer verbondenheid met jezelf en met je naasten, maar ook met mensen in professionele en dagdagelijkse context, te bekomen. Het leidt tot een meer authentieke, meer open manier van omgaan met anderen, waarbij je efficienter tot gunstige resultaten komt en zodoende leert wegbewegen van onbewuste – en soms onbewust manipulatieve – patronen.”

Lindi Fourie - vormingsmedewerker - Zorgsaam

Els Van Beveren 

Trainer in Verbindende Communicatie

 

0485 75 90 38

Kleine Kouterstraat 34

9290 Berlare

  • LinkedIn Clean

© 2017 by walk-your-talk