Wat geef jij alvorens te krijgen?

 

We willen respect, balans, uitdaging, plezier én resultaat. Belangrijke waarden! Wat geven we ervoor in de plaats? En komt van eerst zelf geven niet later krijgen?

 

Spreken en luisteren zijn even belangrijk in communicatie. Voor je effectiviteit is het onmisbaar dat je je goed kan inleven in de manier waarop de andere de realiteit beleeft.

 

Zo werkt het alvast met empathie. Jouw inlevingsvermogen en open geest geven meer van je wensen terug. Gebruik die tool in je emotionele intelligentie. Jij, je omgeving en de samenleving worden er beter van. 


 

Topics in deze nieuwsbrief

 

 • Walk Your Talk en de wereld

 • In de wereld van Walk Your Talk

  • Nieuw: Talk Buddies.
   Onze maandelijkse oefenavonden

  • Walk Your Talk voor de zorgsector

  • Walk Your Talk voor bedrijven

  • Walk Your Talk voor particulieren

 • Agenda

 

 

Walk your talk en de wereld

 

Samen in de bres voor meer empathie

 

Het doet deugd te merken dat we niet alleen staan in de overtuiging dat empathie één van de belangrijkste vaardigheden voor leidinggevenden is. Ook HR-Square vestigt de aandacht van haar lezers erop: wie aan de top staat, is belangrijk voor z'n medewerkers. De manier waarop hij/zij spreekt, met stress omgaat of beslissingen neemt, geeft een signaal aan alle anderen.

 

Bij Walk Your Talk zijn we ervan overtuigd dat leiding geven vanuit Verbindende Communicatie zowel de individuele medewerkers, de organisatie als de samenleving laat groeien.

 

Lees hier hoe we leidinggevenden verbindend helpen communiceren.

 

In de wereld van Walk your talk

 

Talk Buddies!

 

Na een basiscursus stap je buiten met een eerste inzicht in de mogelijkheden van Verbindende Communicatie. Geweldig! Maar het is de praktijk die weten ombuigt naar doen. Om alle deelnemers van onze opleidingen te ondersteunen in hun leerproces organiseren we voortaan maandelijkse oefenavonden, onze Talk Buddies.

 

Heb je alles ingezet om verbindend te communiceren op het werk, thuis of met vrienden maar liep je toch vast? Dan zijn de Talk Buddies het ideale moment voor feedback en extra oefening. Kom langs en oefen wat je wil kunnen met andere enthousiaste mensen. Walk Your Talk zorgt voor professionele begeleiding en een drankje.

 

Deelnemen kost 15 Euro. Bekijk onze kalender voor alle data.

 

Zorgsector

 

We zijn tevreden want ook de voorbije maanden brachten we weer een heleboel mensen dichter bij kwalitatieve relaties en levensvreugde. Verbindende Communicatie raakte bijvoorbeeld de medewerkers van RVT Sint-Carolus in Kortrijk. 

 

Bedrijven

 

De deelnemers aan de open opleiding Verbindend Communiceren op het werk keerden geïnspireerd terug. Peter Degreef, zaakvoerder van Teknologic beschrijft het zo.

 

In House of Innovation in Antwerpen gaven deelnemers gedurende 2 dagen het beste van zichzelf in de opleiding Verbindende Communicatie op het werk. Ze slaagden erin om heel veel van hun wolventaal om te zetten naar giraffentaal. Proficiat!

 

Privé

 

Enthousiaste ouders gingen dieper in op zichzelf en hun kinderen tijdens de tweedaagse workshop Verbindend Communiceren met jonge kinderen. Een specifieke aanpak voor specifieke problemen.

 

Lees meer over opvoeden zonder straffen en belonen

 

 

Kalender

 

Ben je nieuwsgierig naar wat Verbindende Communicatie voor jou kan betekenen?

Schrijf je dan in voor één van onze open opleidingen.

Walk Your Talk verzekert jou van een makkelijk hanteerbaar model, nieuwe inzichten en veel goesting om het anders te gaan doen.

 

 

Raadpleeg de volledige kalender

 

 

 

 

We helpen je graag op maat verder!
 

+32 485 75 90 38

Els Van Beveren 

Trainer in Verbindende Communicatie

 

0485 75 90 38

Kleine Kouterstraat 34

9290 Berlare

 • LinkedIn Clean

© 2017 by walk-your-talk