Getuigenissen

"De training was een echt eye-opener voor mij. Els slaagt erin om een nieuwe manier van communiceren aan te leren op een zeer aangename manier en met respect voor alle deelnemers. Ze toonde me dat constructief communiceren niets te maken heeft met de harde stijl die we in het dagelijkse leven vaak tegenkomen. Ik wil deze training aanraden aan iedereen die openstaat voor positieve verandering in zijn of haar leven!​"

 

Peggy Vankerckhoven, Business Analyst​

"De tweedaagse opleiding Verbindende Communicatie was een leerrijke, met momenten zeer confronterende en emotionele ervaring. Een zeer inspirerende en enthousiaste trainer leidt je door een afwisseling van theorie en praktische oefeningen en geeft je zo een rijk inzicht in hoe onze communicatie, zowel professioneel als privé, anders kan. Een aanrader voor iedereen!"

Stefan Waumans, zelfstandige consultant, Top Stylers bvba​

"Ik heb gemerkt dat mijn „dichtklappen” als iemand zijn stem verheft, ook geen Verbindende Communicatie is. Door volgende keer met de stappen van de dansvloer een gesprek aan te gaan, kan ik dat veranderen. Door de energie en het vertrouwen die Els uitstraalt, ontstond er bij mij de bereidheid om me open te stellen, om te delen wat er in me leeft. Deze training inspireert me om dit onderwerp verder uit te spitten. Ik merk dat een goede communicatie heel belangrijk is in mijn leven. Ik wil die boodschap ook doorgeven aan anderen. ​"

 

Joris Vets​

”Ik volgde de basisopleiding Geweldloze Communicatie bij Els.  De bril die ik mijn hele leven draag en gevormd werd door ervaringen in mijn leven werd vervangen door een bril met multiverbale glazen.  Ik schrok echt van hoe gekleurd mijn mening over situaties is.  Door de objectieve waarneming te oefenen, kon ik in deze situaties het gevoel en de behoeften filteren en uit de oordelen blijven.  Ik leerde oprecht te luisteren op een empathische manier.  Het is iets wat ik in elke situatie zal kunnen toepassen en meer levenskwaliteit zal brengen! Bedankt om mijn verbindende opticien te zijn."

Bart Praet - Ambtenaar - VMM

"Ik zal deze opleiding aan iedereen aanraden.  We leren anders kijken naar hoe we communiceren.  Ik vind het zo mooi om zelfs in situaties met hoogoplopende emoties op zoek te gaan naar de behoefte van de andere en mezelf.  Ik kijk er ontzettend naar uit om deze vorming te gaan toepassen en op deze manier mijn leven en de omgang met anderen positief te veranderen"

 

Sofie Van Wesemael - Leerlingbegeleider OV3 - Type 3&7 - BUSO Sint-Gregorius

"De workshop 'verbindende communicatie' bij Els is zo in-dringend dat ik er weken later nog steeds mee aan de slag ben vooral in moeilijke situaties. Het evenwichtige samenspel van objectieve, niet oordelende waarneming, oprechte uiting van het gevoel, duidelijke benoeming van de behoefte en de aanstekelijke formulering van het verzoek doet wonderen.”

Dirk Loosveldt – Directeur - OCMW Roeselaere en Waregem

"Els heeft een zeer spontane en warme uitstraling, die tegelijk heel krachtig is. Als deelnemer voel je je erg op je gemak en veilig in haar workshops, maar ook ge-challenged om de confrontatie met jezelf aan te gaan, aan eerlijke - doch mededogende - zelfobservatie te doen. Dankzij de vele praktische voorbeelden en de persoonlijke aanpak van de workshop (Els laat je nagaan welke waarden je belangrijk vindt, hoe jij in bepaalde situaties reageert en hoe je wil gaan reageren, ... ), wordt de materie al gauw concreet en toepasbaar. In de workshop krijg je een duidelijk theoretisch kader, pas je die in je eigen dagelijkse praktijk in en op het einde vertrek je doordrongen van het besef van het belang van - en dus ook de interne motivatie om - met het model van Geweldloze Communicatie in je eigen leven blijvend aan de slag te gaan."

Lindi Fourie  - Vormingsmedewerker- Zorgsaam

"De workshop verbindende communicatie bij Els heeft me geleerd naar mezelf te kijken en houdt me ook nadien nog aandachtig om nog eens terug te kijken op wat ik dat weekend geleerd heb.

Het is een proces met vallen en opstaan, maar ik kreeg een aantal handvaten om verder mee aan de slag te gaan. Secundaire en pseudo-gevoelens vertalen naar primaire gevoelens, zicht krijgen op de échte behoefte die je voelt… De verfrissende oefeningen die erbij horen. Het zijn zaken waar ik maanden na de training nog steeds houvast in vind en die me helpen een klare blik te krijgen op mezelf en op anderen.

Bepaalde terminologie aangeleerd krijgen zorgt ervoor dat je helderder kan communiceren en steeds in verbinding kan blijven met de andere. Els inspireert me om steeds met veel liefde en empathie naar de andere te kijken. De voorbeelden die ze gebruikt uit haar eigen dagelijkse omgang en praktijk zijn vaak zo herkenbaar dat het grappig wordt.

Wie deze training volgt, krijgt voeding voor een beginnend proces van verandering in je communicatie, die zeer veel kan betekenen voor je relatie met anderen.”

Sofie Legon – Vrijwilligerscoach – Bond Zonder Naam

"Ik heb ingezien dat het goed is om wat ik hoor te laten binnenkomen, te voelen wat het met me doet. Te wachten. En een antwoord te formuleren dat vertrekt vanuit wat ik belangrijk vind.
 

De opleiding heeft me geholpen om een paar hordes te nemen waarbij ik voordien stil bleef staan. Omdat ik vertrok van wat de ander (volgens mij) belangrijk vond alvorens te antwoorden. Omdat ik geen antwoord gaf als ik voelde dat er te veel emotie in het gesprek aanwezig was.
 

De opleiding heeft me geleerd dat het een proces is. Een kwestie van aandachtig zijn. Een kwestie van bij jezelf te blijven. Een kwestie van zelf te kiezen met wie je in verbinding wil gaan.
 

Els heeft een warm hart en oog voor zowel het groepsgebeuren als het individuele proces van de deelnemers!" 

Katleen

"Sinds de workshop Verbindende Communicatie voel ik me een 'Upgreet' van mezelf. In moeilijkere situaties heb ik veel meer vertrouwen dat het wel goed komt."

Greet Sleurs

Els Van Beveren 

Trainer in Verbindende Communicatie

 

0485 75 90 38

Kleine Kouterstraat 34

9290 Berlare

  • LinkedIn Clean

© 2017 by walk-your-talk