Getuigenissen

"Ik ben deze 2 dagen gestart met veel nieuwsgierigheid en nood aan tools om positief en verbindend te communiceren met mensen in mijn omgeving. Mijn verwachtingen zijn volledig ingevuld. Ik heb een mooie bagage meegekregen  om mee aan de slag te gaan op een veilige en kwalitatieve manier die goed voelt voor mezelf en mijn omgeving. Het heeft me geraakt hoeveel impact verbindende communicatie heeft en hoe helend en krachtig dit werkt. Dit zal mijn leven een serieuze wending geven. Els, jouw mooie manier van „zijn”, jouw energie blijven nazinderen en inspireren. Je staat in je kracht en begeleidt dit op een meer dan voortreffelijke manier. De training vindt plaats in een sfeer van respect en vertrouwen. Dank u wel!​"

 

Inge Huys, Thuisverpleegkundige Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen  ​

"Een opleiding van 3 dagen en toch intensief. Heel merkwaardig hoe op korte termijn zoveel vertrouwen wordt gecreëerd in een groep. Basisvaardigheden zoals respect, communicatie, empathie, worden als voor de hand liggende waarden omarmd. Walk Your Talk leert je een bruikbare taal om deze waarden echt in je leven toe te passen. Walk Your Talk wordt in 3 dagen Walk My Talk."

 

Axel Dhaenekindt, Directeur WZC Sint-Monica Oostende

"De opleidingen wondzorg zijn nuttig voor een kwalitatieve zorg aan onze patiënten",   "Maar deze vorming verandert mij als persoon, hoe ik omga met patiënten, familie, vrienden, het is mijn WONDHELING".​

 

K. thuisverpleegkundige Regio Grimbergen, Vilvoorde​

"Als dienst thuisverpleging voor zelfstandige verstrekkers krijgen wij heel wat vragen rond moeilijkheden, problemen met collega's.  Ik ben ervan overtuigd dat deze vorming de verpleegkundigen heeft geholpen om op een andere manier met elkaar om te gaan".  Op een niet gewelddadige manier ,op een eerlijke manier met elkaar communiceren, rust vinden in de gesprekken en steeds in verbinding blijven met collega's/patiënten.   De basis voor een fijne en jarenlange samenwerking. "​

Nelle van Langenhof, coördinator vzw Cario thuisverpleging

“Deze twee dagen hebben me voeding gegeven om aan mijn persoonlijke communicatie te werken en met meer voeling in contact te komen met de andere.  Hierbij leer ik opkomen voor mezelf zonder met een schuldgevoel achter te blijven en/of een kortsluiting te veroorzaken.  Ik heb geleerd om op een eenvoudige manier emoties in te schatten en ermee om te gaan.  Ik kwam in contact met mezelf.  Op de "dansvloer" oefenden we communicatie in moeilijke situaties en op een resprectvolle manier "nee" durven zeggen.

De kracht van de verbinding in communicatie op elk niveau is essentieel in het omgaan met elkaar.  Thuis, op het werk, tijdens vrije tijd,...

Ik heb de volle twee dagen genoten van het enthousiasme van Els en de vlotheid waarmee ze ons vertrouwen geeft. 

Hilde Tytgat - Praktijklector Verpleegkunde - HOGent

“De training heeft me aangezet om na te denken over de manier waarop ik communiceer en heeft me duidelijk gemaakt dat het ook anders kan.”

Birger Van Langenhoven - Psychiatrisch Verpleegkundige - PC Sint-Hiëronymus

“Als directeur van een organisatie gezinszorg en PAB, dien je niet alleen empathisch te kunnen luisteren, maar evenzeer  zowel empathisch als zakelijk te kunnen communiceren. En dit op leidinggevend niveau, op bestuursniveau en cliënt niveau.

Ingewijd worden in de krachtige vaardigheden van Verbindende Communicatie was voor mij een openbaring! Het was alsof er een knopje in mijn denkpatroon werd omgedraaid. Mijn team van 18 polyvalent verzorgenden zijn echte “doeners”, die dagelijks ingezet worden bij een gevarieerd publiek zorgvragers. Zij hebben geen nood aan “dure” woorden, wel aan klare taal en bruikbare tips om duidelijk en empathisch met zorgvragers om te gaan.

Door haar uitermate fijngevoeligheid, haar empathisch vermogen en haar taalvaardigheid, slaagt Els er als geen ander in om informatie om te zetten in een taal die mensen begrijpen en kunnen gebruiken, of het nu voor kaderpersoneel, verzorgenden, collega’s of kinderen is. Dat is een kunst! Haar passie raakt iedereen en maakt echt een verschil!”

Nicole Cant – Directeur – Vzw Wij Blijven Thuis

“De workshop Verbindende Communicatie bij Els Van Beveren is een waarde(n)volle eye-opener. Je wordt er terdege bewust van het effect van communicatie op je eigen handelen, denken voelen en van het effect hiervan op anderen en op je relaties. Het helpt je om meer verbondenheid met jezelf en met je naasten, maar ook met mensen in professionele en dagdagelijkse context, te bekomen. Het leidt tot een meer authentieke, meer open manier van omgaan met anderen, waarbij je efficienter tot gunstige resultaten komt en zodoende leert wegbewegen van onbewuste – en soms onbewust manipulatieve – patronen.”

Lindi Fourie - vormingsmedewerker - Zorgsaam

“De zorgsector is een “speciale” sector en soms moeilijk uit te leggen aan mensen. Els weet me precies aan te voelen. Ze heeft een expertise in heel verschillende sectoren en dat biedt een meerwaarde voor alle deelnemers, die zowel uit de “harde” als de “zachte” sector komen.”
 

Sylvia Avondstondt, Hoofdverpleegkundige Sint-Maria (Zorgbedrijf Antwerpen)

Els Van Beveren 

Trainer in Verbindende Communicatie

 

0485 75 90 38

Kleine Kouterstraat 34

9290 Berlare

  • LinkedIn Clean

© 2017 by walk-your-talk