Getuigenissen

"Deze tweedaagse opleiding heeft me heel emotioneel geraakt. Door deze emotie toe te laten, kan ik meer Verbindend Communiceren in mijn werk- en thuissituatie. Door te luisteren naar anderen leer ik omgaan met hun noden. Dit maakt het makkelijker om te delen en contact te maken met anderen en mezelf. Deze training ga ik zeker en vast promoten bij collega’s en vrienden. Nogmaals bedankt, Els. Deze opleiding heeft mijn leven veranderd."

Giovanni Tassaert, Supervisor Volvo Cars Gent​

Door deze training kreeg ik een openbarend inzicht in het proces van communicatie. Het volledige proces wordt uitgerafeld. Veel zaken waarvan we intuïtief aanvoelen dat ze werken in communicatie, worden benoemd. We worden naar empathie en verbinding geleid. Alles wordt gebracht met een ongelofelijke echtheid en bezieling, wat zeer inspirerend werkt. Als iedereen Verbindend zou communiceren, zou er zoveel minder stress en meer harmonie zijn in ons leven. Dank je, Els.

Katrien Yde, Vennoot Truncus Wealth

“Tijdens 2 dagen training hebben we op een vlotte, praktijkgerichte manier de bouwstenen mee gekregen om Verbindende te communiceren, zowel in privé als in professionele omgeving.  Het heeft me verbaasd hoe makkelijk je verbinding kan maken door het toepassen van de theorie... echter in de drukke realiteit is dit moeilijker.  Het is een kwestie van te oefenen, oefenen, oefenen.

Ik hoop dit snel toe te kunnen passen, ook omdat het het team kan helpen de structuur te verbeteren.  Els geeft op een zeer creatieve, boeiende manier training.  Het gebeurt zelden dat ik 2 dagen geboeid ben, maar dit was nu echt wel het geval.

Peter Degreef - Service manager - Tecknologic

„Deze opleiding wordt op een zeer verbindende manier gebracht. Els „Walks the Talk” en staat voor wat ze brengt.

De vele praktijkvoorbeelden die in een veilige omgeving gebracht kunnen worden, maken dat de training extra bij blijft.

Heel concreet gebracht met een grote expertise.

Zeer toepasselijk in zowel privé- als werksfeer.”

Jef Van Lint, Administratief Directeur Regio Turnhout

"Ik had niet verwacht dat een opleiding over dit onderwerp mij zo diep als mens zou kunnen raken en me in mijn gehele zijn kan ondersteunen om verder te groeien in mijn leven en als leidinggevende.”

 

Els Thijs, Regionaal Medisch Directeur IDEWE

“Dit is echt een toffe training om als team te volgen. Het geeft de mogelijkheid om samen te groeien. Moeilijke zaken die anders onder de oppervlakte blijven sluimeren, worden op een respectvolle manier uitgesproken. Deze training kan de sfeer binnen HBS verbeteren en onze organisatie naar een hoger niveau tillen.” 

Peter Bervoets, Projectleider HBS

“Een onverwachts confronterende en intense training. Het heeft me mezelf deels laten herontdekken doordat de oefeningen ervoor zorgen dat je naar jezelf gaat kijken. Ik moest vaststellen dat ik op bepaalde vlakken helemaal verkeerd communiceer. Ik krijg nu de kans om op een andere manier contact te leggen met klanten, collega’s en medewerkers.”

Stefan Andries, Werfleider HBS

 

“Na twee dagen training Verbindende Communicatie ga ik naar huis met meer zelfkennis.  Ik weet nu wat mijn behoeftes zijn en kan ze ook verwoorden.  Hierdoor is een bepaalde innerlijke rust ontstaan, waardoor ik zeer ontroerd ben.  Vanaf nu ga ik regelmatig stilstaan bij mezelf en mijn gevoelens en behoeften trachten te verwoorden.  Ik zal erop letten om om meer oogcontact te maken met mensen waardoor ik minder ga interpreteren en beter kan inschatten hoe iemand zich voelt.  Ik wil het gevoel van innerlijke rust dat ik tijdens de training gevoeld heb, vaker kunnen ervaren in mijn leven!"

 

Davy Van Mol - Software analyst - Tecknologic

"Mijn persoonlijke doelstelling van deze opleiding was om mijn behoeften, 'wat wil ik', op een verbindende, respectvolle manier te durven uiten naar anderen.

Voor wie Els (Van Beveren) nog niet aan het werk gezien heeft, zij is een straffe madam die niet voor niets 'Walk your talk' gekozen heeft als naam van haar organisatie.  Van begin tot het einde van de opleiding ademde ze verbindende communicatie uit.  Ik merkte dus meteen wat het effect daarvan was, wat me extra motiveert om er effectief mee aan de slag te gaan.

 

Alles start met het creëren van een bewustzijn. Wat wil ik bereiken met mijn communicatie: gelijk hebben of gelukkig zijn? Daarvoor zijn we ook een laagje dieper gaan graven door te kijken naar onze diepere waarden. En, worden deze vandaag vervuld? Wat heb ik nodig om deze te vervullen. Lastiger was de koppeling aan onze gevoelens. Toch een uitdaging bij momenten omdat gevoelens niet altijd in het gareel lopen, zowel privé als op zakelijk vlak. Echter, omdat gevoelens in relatie staan tot mijn behoeften zijn ze dus noodzakelijk in het proces van verbindende communicatie. Door dit te oefenen merkte ik dat ik een beter contact had met mezelf, waardoor ik me authentieker en met meer zelfvertrouwen ging opstellen.

 

Je vraagt je misschien af waarom er dan niet meer mensen deze methode toepassen. Wel, het is zo dat het model van Verbindende Communicatie redelijk wat oefening vraagt vooraleer je het op een natuurlijke manier vlot kan integreren in je manier van spreken. De ervaring die ik had gedurende de tweedaagse hebben me er van overtuigd om er stelselmatig mee aan de slag te gaan de komende weken.

 

Na afloop ervaar ik de opleiding ook een beetje kan als een 'onderhandelingscursus'. Uiteindelijk, als je je eigen behoeften op een verbindende manier uit en daarbij ook tegemoet komt aan die van de ander vallen alle bezwaren weg om tot je gewenst resultaat te komen. 

Steven Selleslags - Founder Active.Me, Sales & business development

“De opleiding Geweldloze Communicatie raakt je op verschillende vlakken in je leven; of het nu professioneel of op persoonlijk gebied is.  Telkens als de boodschap gevoelig is, en je jezelf betrokken voelt, krijg je een stappenplan aangereikt waarbij je op een verbindende manier met een ander kunt praten.  Het helpt me om uit ingesleten patronen te blijven, constructief en oplossend te communiceren.  En elke dag, elk gesprek biedt de mogelijkheid om dit verder te oefenen.  Het is een bewustwordingsproces dat elke dag verder gaat, en dus elke dag verder geïntegreerd kan worden.

 

Liesbeth Vanderbeke - Leerkracht - Dames Van Maria Humaniora Aalst

“Els beheerst de Verbindende Communicatie de volle 100%. Alles komt spontaan over. Ze straalt Verbindende Communicatie uit en dat geeft zin om zelf zo meer te zijn.”

Kenneth Cools - Geosolutions

“Na amper 2 dagen opleiding, wandel ik naar huis met een eenvoudige methodiek die ik al voldoende beheers om op een respectvolle, verbindende manier te communiceren met de mensen om me heen. Ik weet zeker dat me dat duurzamere en echtere relaties gaat opleveren, bakken tijdswinst, minder energievreters en vooral authentieke gesprekken. Danjewel hiervoor, Els"

Cathy Mostmans - Senior Executive Coach en Trainer - Cronos Group

"Met haar deskundigheid slaagt Els er gedurende de hele training in anderen te inspireren om zelf aan de slag te gaan en Verbindend te Communiceren."

Nils - BI Consultant - Cronos Group

"Els is een trainer met heel veel passie voor haar vak en voor Verbindend Communiceren. Ze heeft me geïnspireerd om zonder oordeel te communiceren, zonder de verbinding met mijn eigen gevoel kwijt te raken."

 

Ann Simons - Projectleider Jonge Ondernemers - Cronos Group

"De rustige beheersing van Els in de training is het beste bewijs van hoe Verbindende Communicatie een belangrijke toegevoegde waarde brengt aan zowel professionele als persoonlijke relaties."

Suzy Buteneers - Coordinator - Elison NV

"Met Walk Your Talk brengt Els Verbindende Communicatie op een enthousiaste en doorleefde manier. Ze put uit een enorme praktijk- en opleidingservaring, die ze mooi verwerkt in haar training. Het communicatiemodel is een toppertje voor een betere wereld en is mits wat oefening breed inzetbaar op het werk en in privérelaties, inclusief onze kinderen."

 

Tom De Wolf, Commercial Applications Manager, UTC Fire & Security EMEA

“Een cadeau voor het leven”

Stéphanie Michiels, HR Business Partner Durabrik

"Dankbaar kijk ik terug naar de residentiële opleiding Verbindende communicatie voor leidinggevenden, gegeven door toptrainer Els van Beverenvan Walk Your Talk in de BZN stiltehoeve Metanoia. Wat een prachtige symbiose van vakmanschap, ondersteunende leeromgeving en natuur. Hier opleiding mogen volgen is een geschenk aan jezelf.„Els ademt Verbindende Communicatie. Ze geeft niet alleen veel kennis door. Ze „leeft” Verbindende Communicatie. Met haar bedrijfsnaam kan het ook niet anders…Het materiaal dat Els aanbiedt ter ondersteuning aan klanten is kwalitatief, en esthetisch van topniveau. Mijn behoeften aan kwaliteit, deskundigheid en en schoonheid zijn alleszins ingevuld.Dank Els om me deze plek te leren kennen en dank voor het warme, inspirerende leertraject."

 

Ilse Schorrewegen, Loopbaancoach, Passion For Work 

“Als leidinggevende met al veel ervaring, heb ik eindelijk de sleutel gekregen om mijn medewerkers te begeleiden en te helpen in het laten communiceren van hun teams”

Andrea Hoffmans, Distributiemanager, Partena OZV

Els Van Beveren 

Trainer in Verbindende Communicatie

 

0485 75 90 38

Kleine Kouterstraat 34

9290 Berlare

  • LinkedIn Clean

© 2017 by walk-your-talk